Депутати облради від «Солідарності» відстоюють розвиток спорту на Черкащині

Депутати Черкаської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» одностайно підтримують всі ініціативи, що сприяють розвитку спорту на Черкащині. Це стосується як любительського, так і професійного спорту. При чому насамперед віддають перевагу впровадженню тих заходів, які відбуваються вперше або охоплять значну аудиторію.
«Зокрема цього року Черкаси вперше приймали Чемпіонат України з боксу, який зібрав учасників зі всіх областей країни та відбувся на високому рівні. Депутати «Солідарності» виступили з ініціативою виділення коштів для його проведення та вручення цінних подарунків учасникам», – розповідає депутат облради фракції «Солідарність» Володимир Доманський.
Також в облраді створено міжфракційну групу для підтримки футбольної команди «Черкаський Дніпро». Незабаром в селі Білозір’я буде відкрито Академію футболу, будівництвом якої безпосередньо опікується депутат від «Солідарності», голова правління «Україна Футбол Інтернешнл» Володимир Лашкул.
«Зараз всі наші дії і зусилля спрямовані на те, щоб сприяти нашим футболістам вийти до Прем’єр-ліги. Адже від підтримки небайдужих до спорту і долі футбольного клубу людей залежатиме результат команди, – зазначає Володимир Доманський. – Відкриття футбольної академії дасть можливість талановитим діткам зі всієї Черкащини розвивати там свої здібності та формувати резерв для команди «Черкаський Дніпро».