Черкаська «Солідарність» оголошує конкурс дитячого малюнка до Дня матері

Черкаська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» оголошує конкурс малюнків серед дітей віком до 12 років. Темою конкурсу стане День матері. Автори кращих малюнків отримають подарунки.
«Запрошуємо долучитися до конкурсу діток з усіх сіл, міст та районів Черкащини, – зазначає керівник секретаріату Черкаської територіальної організації партії БПП «Солідарність» Сергій Рубан. – Ця тема близька кожному з нас, тому сподіваємося, що робіт має бути багато і діткам вдасться передати фарбами чи олівцями найкращі почуття до своїх мам. Цього року День матері припадає на 8 травня та збігається із Днем пам’яті і примирення, тому малюнки можуть бути присвячені матерям наших нинішніх Героїв».
Роботи можна приносити або надсилати поштою до 10 травня за адресою м. Черкаси, бульвар Шевченка, 205, кабінет 605. Для зручності також можна надіслати фотографію або скановану копію малюнка (в гарній якості) на електронну адресу: cherkasy.sekr@gmail.com. Потрібно обов’язково вказати ім’я та прізвище автора, вік та контактний телефон.
Україна традиційно відзначає це свято в другу неділю травня. Цього року День матері припадає на 8 травня.