Депутат Олег Бунь став чемпіоном Чигиринського району з шахів

Чемпіонат Чигиринського району з класичних шахів відбувся днями на Черкащині. Він є традиційним і проводиться вже кілька років поспіль. Його ініціатором та організатором виступає депутат Чигиринської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Бунь. Він же бере й участь у змаганнях. Цього року Олег Бунь став перможцем Кубка Чигиринського району з шахів, турніру з швидких шахів і чемпіоном району з шахів.
На чемпіонаті боротьба точилася до останнього туру, оскільки 5 учасників мали однакову кількість очок. Доля чемпіонства вирішилася в особистій зустрічі двох претендентів.
Депутат «Солідарності» Олег Бунь також є президентом Чигиринського районного шахового клубу, очолює його вже понад 9 років. За власні кошти він придбав шахові дошки, шахи, годинники для гри та кілька разів на рік організовує змагання з шахів. Зокрема чемпіонат Чигиринського району з класичних шахів, Кубок Чигиринського району з класичних шахів, бліц-турнір «Новорічний», Кубок пам’яті В.І.Уманського, турнір весни з швидких шахів, турнір до Дня Незалежності України та до дня міста Чигирина. Наразі шахісти Чигиринщини вже готуються до турніру до Дня Перемоги.
«Шкода, що на шахи у нас в районі мало хто звертає увагу. Молоді, що б цікавилася цією інтелектуальною грою, практично немає. Це сумно. Проте я й надалі докладатиму максимум зусиль, аби «розворушити» жителів та зацікавити їх грою в шахи», – говорить Олег Бунь.