Шполянські партійці відвідали ветеранів війни і праці Лебединського терцентру

У День ветерана представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» відвідали жителів Лебединського стаціонарного відділення територіального центру, аби привітати їх та поспілкуватися.
Заступник голови Шполянської районної організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність», голова районної ветеранської організації передав щирі вітання і побажання міцного здоров’я та стійкості духу від голови районної організації БПП «Солідарність» Максима Доценка, члена активу районної організації, голови райдержадміністрації Володимира Потапенка. А в дарунок від Максима Доценка жителі центру отримали солодощі до святкового столу.
«Вшанування людей, які на своїх плечах винесли усі труднощі розбудови нашої країни, післявоєнні голод і розруху, тяжку роботу біля землі — наш святий обов’язок, — переконаний Максим Доценко. — Більше б людей долучалося до цієї справи, і затишніше було б стареньким людям. Їхня мудрість і доброта, працелюбність і воля — приклад для нас, молодших поколінь. І допоки б’ються їхні серця, доти маємо черпати їх досвід, аби плідно працювати на розбудову вільної України».

Терцентр1

терцентр 2