Володимир Доманський взяв участь у нагородженні переможців обласного літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща»

Депутат Черкаської обласної ради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Володимир Доманський взяв участь у нагородженні переможців обласного літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща», яке відбулось в рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї. Цьогоріч конкурс проводився у двох секціях: «Літературна творчість» та «Рід і родина – очима юних художників».
Переможці отримали дипломи, грамоти та інші подарунки. Кращі твори будуть надруковані в часописі Черкаської НСПУ «Холодний Яр» та видані окремою збіркою, проілюстрованою кращими роботами юних художників.
“Організувала даний захід моя колега, депутат Черкаської обласної ради, член постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту, член Черка​ської обласної організації Національної спілки письменників України – Валентина Коваленко. Я особисто беру приклад з Валентини Коваленко, яка для мене є не тільки талановитим майстром слова, а являється також мудрим наставником, здатним поділитися своєю майстерністю й досвідом не лише з обдарованою молоддю, а й з представниками органів місцевого самоврядування та депутатським корпусом. Такі активні громадські діячі привносять у життя інших унікальну живильну силу і надихають бути справжніми людьми. Дякую за плідну роботу. Натхнення, успіху і нових перемог”, – розповідає депутат Володимир Доманський.